Ενίσχυσης συνέχεια για τους «βυσσινί». Η ΠΑΕ ΑΕΛ συνέχισε την μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνοντας και επίσημα πλέον την απόκτηση του Δημήτρη Γρόντη, για τα επόμενα τρία χρόνια, ο οποίος ωστόσο θα δοθεί για την επόμενη σεζόν, δανεικός στα Τρίκαλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου Δημήτρη Γροντή για τα επόμενα 3 χρόνια. Εξαιτίας, πρώτον, της μη συμμετοχής του φέτος το καλοκαίρι σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας και δεύτερον, της ύπαρξης πολλών και ποιοτικών παικτών στην ίδια θέση που συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας μας, ο Δημήτρης Γροντής θα δοθεί ως δανεικός στην φιλική ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για την επόμενη σεζόν».

Η καριέρα του Δημήτρη Γρόντη
Ο Δημήτρης Γροντής που γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1994 στο Δίστομο που παίζει σε όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ο Δημήτρης Γροντής αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 2012 μέχρι το 2016, φόρεσε συνολικά τη φανέλα της 45 φορές και πέτυχε 5 γκολ. Ακολούθησε ο Ατρόμητος με τον οποίο είχε 10 συμμετοχές, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 βρέθηκε στην ΑΕΠ Ηρακλής, όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές και αποχώρησε ως ελεύθερος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top