Εύκολη πρόκριση για την ΑΕΛ Καναδά στον χθεσινοβραδινό αγώνα κυπέλλου και άνετη επικράτηση επί των Γερμανών με 6-0, παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών (Άντριου, Νικολακάκος, Ζιρτιλίδης, Σιμόες, Νας, Λάσκαρης, Μούσα, Δαβάκος). Ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά έπρεπε να πειραματιστεί με την ενδεκάδα και χρησιμοποίησε παίκτες όπως ο αμυντικός Πατσέκο στη μεσαία γραμμή στο πρώτο ημίχρονο και στην επίθεση στο δεύτερο μισό του αγώνα.
Το παιχνίδι ήταν μονόλογος, με την ΑΕΛ να έχει κατοχή μπάλας 95% και τους Γερμανούς να μην καταφέρουν να περάσουν τη γραμμή του κέντρου. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε εύκολα να είναι 14-0.
Η ΑΕΛ αστόχησε σε δύο πέναλτι και αυτό είναι ένα σημείο προβληματισμού καθώς ο συνολικός αριθμός των άστοχων πέναλτι της περιόδου είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο των εύστοχων.
Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Κέιμπλεκ (2), Ντέβονις, Κερ, Μπλόντια, Τζ. Ρόσι.
Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του αγώνα Oakridge-Exeter.
Οι «βυσσινί» δεν έχουν πολύ χρόνο για ξεκούραση καθότι αύριο βράδυ πρέπει να είναι πανέτοιμοι για έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες της περιόδου απέναντι στην PCL (Portuguese Club London), με όλους τους παίκτες διαθέσιμους εκτός από τον τραυματία Νικολακάκο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top