Με απόλυτη επιτυχία, αγωνιστική και αριθμητική, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος στα τμήματα του βόλεϊ της ΑΕΛ, με προεξέχουσα την κατάκτηση της 3ης θέσης από τις παγκορασίδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μια χρονιά καθιέρωσης για τα τμήματα υποδομής των βυσσινί καθώς σε αυτά των κοριτσιών λειτούργησαν όλα τα τμήματα σημειώνοντας επιτυχίες, ενώ για πρώτη φορά σχηματίστηκαν και τμήματα υποδομής στα αγόρια με ικανοποιητική συμμετοχή νέων αθλητών και από τη νέα σεζόν θα μετέχουν και αυτά κανονικά στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ένωσης.
3η θέση στην Ελλάδα!!!
Η ομάδα των παγκορασίδων σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Λάρισα κατέκτησε την 3η θέση, αποδεικνύοντας την σωστή και οργανωμένη δουλειά που έγινε καθ’ όλη την χρονιά και ταυτόχρονα η επιτυχία αυτή αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον του συλλόγου.
Οι νεαρές αθλήτριες του Δημήτρη Ιόβτσεβ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έδωσαν τέσσερις αγώνες πετυχαίνοντας τρεις νίκες και γνωρίζοντας μία μόλις ήττα απέναντι σε ομάδες που δούλευαν περισσότερα χρόνια μαζί.

Οι αγώνες:
ΑΕΛ - Γαία Δράμας 3-0 (25-15, 25-18, 25-17)
ΑΕΛ - Μίλων Γιαννιτσών 2-1 (21-25, 25-21, 25-16)
ΑΕΛ - Ηρακλής Ιωαννίνων 0-2 (17-25, 15-25)
ΑΕΛ - ΦΟ Καμποχωρών 2-0 (25-12, 25-16)

ΑΕΛ (Ιόβτσεφ Δ): Μπουφίκου, Γεωργαντζιά, Ευθυμοπούλου, Κουμπαρά Μ, Μητρακοπούλου, Βελεσιώτη Ελ, Κουμπαρά Σ Μπαρμπούτη, Βελεσιώτη Ε. Μπαρμπούτη, Κρυβοσίδη.

Νεάνιδες και κορασίδες
Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της κεντρικής Ελλάδας κατάφεραν να προκριθούν τα τμήματα των νεανίδων και κορασίδων της ΑΕΛ.
Μάλιστα το τμήμα των νεανίδων δημιουργήθηκε για πρώτη χρονιά και τηρουμένων των αναλογιών η παρουσία του ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητική, καθώς οι νεαρές αθλήτριες έδειξαν πως έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμη σε μια ηλικία ιδιαίτερα ανταγωνιστική.
Πλασάρισμα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της κεντρικής Ελλάδας κατάφεραν και οι νεανίδες, μόλις στην δεύτερη σεζόν λειτουργίας του τμήματος, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top