Ακόμα ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, κατέληξε στη νέα ομάδα της Μαγνησίας Ν.Π.Σ. Βόλος, η οποία προήλθε από συγχώνευση και θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση έδωσε η ομάδα Ν.Π.Σ. Βόλος, που ανακοίνωσε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων είναι και ο Στέργιος Δημόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. Εκεί θα έχει συμπαίκτη του ακόμη έναν πρώην «βυσσινί», τον Αλέξανδρο Ζέρη. O Στέργιος Δημόπουλος είναι γεννημένος στις 25 Μαϊού του 1990 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.
Η ανακοίνωση του Ν.Π.Σ. Βόλος
Η διοίκηση του Βόλου Ν.Π.Σ. ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη και του Στέργιου Δημόπουλου. Ο Βασίλης Μάντζης είναι 26 χρόνων (4/12/1991), επιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Κισσαμικού, όπου είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ.
Ο Στέργιος Δημόπουλος είναι 27 χρόνων (25/5/19990), κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top