Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο AEL Radio και ανέφερε μεταξύ άλλων για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή στην ΑΕΛ, για χορηγό στη φανέλα, αλλά και πρόβλημα που υπάρχει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: 
«Αν προκύψει κάποιος ειδικός παίκτης και προλάβει να κάνει την προετοιμασία μαζί μας θα τον πάρουμε. Ο Ντοντό πέρυσι τραυματίστηκε επειδή δεν έκανε προετοιμασία και ο Κουτσιανικούλης που δεν πρόλαβε να κάνει προετοιμασία δεν μας βοήθησε καθόλου».

Για τον χορηγό στη φανέλα: 
«Πιθανολογώ ότι για ακόμη μια φορά ο ΟΠΑΠ δεν θα μας δώσει τα χρήματα που δίνει στις άλλες ομάδες, όμως άλλες στοιχηματικές, και όχι μόνο, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μπορεί να μην πάρουμε μεγάλα ποσά, αλλά χρήματα θα πάρουμε».

Για τη NOVA: 
«Δεν έχουμε αγωνία καθώς έχουμε κάνει προγραμματισμό, το γεγονός όμως το ότι μπορεί οι οπαδοί μας έχουν αγωνία για το εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι υπέροχο για μένα και τους συνεργάτες μου. Στην πιο κρίσιμη περίοδο μας δίνουν ψίχουλα που δεν επαρκούν παραμόνο για το ΙΚΑ και την εφορία. Πρέπει να καταλάβουν πως χωρίς υγιή ανταγωνισμό ο συναιτερισμός δεν στέκεται, και το πρωτάθλημα αποδυναμώνεται. Καλώ τους οπαδούς μας να μας στηρίξουν, με 7.000 διαρκείας και 10.000 εισιτήρια ημέρας θα είμαστε μια χαρά. Δεν μπορεί να έρχεται στέλεχος της Nova και να αγνοεί τη διαδρομή ανθρώπων όπως εμένα στο ποδόσφαιρο. Τα χρήματα που έβαλαν είναι υποτιμητικά για τις ΠΑΕ, αλλά και τις υπογραφές που έχουν βάλει και πάνε με δικαιολογίες να τα κλέψουν. Όταν εμείς παίζουμε είναι γεμάτες οι καφετέριες της Λάρισας. Το δικό μας γήπεδο και αυτό του Ολυμπιακού παρέχουν τις καλύτερες ανέσεις, και γι' αυτό έβαλα εισιτήριο σε τιμή καφετέριας. Αν φτάσουμε σε μια κατάκτηση από 5ης έως 10ης θέσεως αυτομάτως οι οπαδοί μας θα δούνε 40 παιχνίδια. Αν έρθουν οι οπαδοί μας και ξεπεράσουμε τον στόχο των 5.000 δεν βλέπουμε κανέναν. Δεν υπάρχει πάντως θέμα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο μόνος χαμένος θα είναι η NOVA. Την Πέμπτη έχουμε και πάλι συνάντηση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top