Κατά το παρελθόν ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, έχει φορέσει την «βυσσινί» φανέλα, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον ασχολείται με την προπονητική. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μέλος της ομάδας της ΑΕΛ, που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2007.
Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981 στην Γαστούνη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον τοπικό Αίαντα, απ΄ όπου εντάχθηκε το 1996 (σε ηλικία 15 ετών με εισήγηση του Βασίλη Δανιήλ) στον Πανηλειακό, για να ακολουθήσουν 6 μήνες στον Παναιγιάλειο και 2,5 χρόνια στον Λεβαδειακό. Η καριέρα του μπαίνει σε ανοδική πορεία από το καλοκαίρι του 2001, όταν μετακομίζει στον Ατρόμητο Αθηνών, όπου σε 2,5 περιόδους φτάνει τις 60 συμμετοχές και τα 20 γκολ, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την πρώτη σεζόν, την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική. Η καθιέρωση στην Α΄ Εθνική ήρθε με την μεταπήδησή του στον Ιωνικό, όπου σε 1,5 χρόνο αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 6 τέρματα, ακολούθησε η ΑΕΛ με 26 συμμετοχές και 4 τέρματα, η Παναχαϊκή και η Βέροια. Πλέον o Αλέξης Γαβριλόπουλος είναι προπονητής της Αχαϊκής, ομάδα Γ' Εθνικής και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αχαϊκή Συνδιαδρομή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαϊκής:
«Ό,τι καράβι και να έχεις, εάν δεν έχει καπετάνιο, δεν πας πουθενά. Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος και επίσημα για την αθλητική χρονιά 2017-18 θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μας.
Καλή αρχή Αλέξη!!!».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top