Κοντά στην λύση βρίσκονται οι 4 μεγάλοι που ψάχνονται να ικανοποιήσουν οικονομικά τους μικρούς για τα χρήματα που θα χάσουν από τη Nova. Κατά τα φαινόμενα, η λύση θα ονομάζεται… ΕΡΤ!
Από νωρίς σήμερα έχει γίνει γνωστό πως οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ της Super League αναζητούν λύση (και πιθανότατα την έχουν βρει) ώστε να βγουν οι «μικρομεσαίοι» από το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει με την μείωση της τάξεως του 18% που θα κάνει η Nova στο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό που είχαν ζητήσει οι 12 μικρές ΠΑΕ από τους μεγάλους, ήταν να βάλουν πλάτη και να βρεθεί ένα οικονομικό πακέτο που θα καλύψει τη χασούρα που θα έχουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna που διαρρέονται τις τελευταίες ώρες, η λύση φαίνεται πως τελικά θα δοθεί μέσω της εισόδου της ΕΡΤ στο τηλεοπτικό τοπίο. Πηγές αναφέρουν πως το κρατικό κανάλι είναι έτοιμο να προσφέρει έως και 3 με 4 εκατ. ευρώ για την μετάδοση –μάλλον- 2 αγώνων κάθε αγωνιστική. Το αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες θα φανεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και οπωσδήποτε ως την Δευτέρα, οπότε και συνεδριάζει το Δ.Σ. της Super League.
Αν ξεπεραστεί η κρίση στο θέμα των τηλεοπτικών, τότε θα υπογραφεί και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, το οποίο –όπως όλα δείχνουν- δεν θα περιλαμβάνει πλέι οφ, όχι απλά για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά γενικώς!
Από την άλλη, αν οι μικροί ικανοποιηθούν από την οικονομική συμφωνία, δεν αποκλείεται να περάσει τελικά η μείωση των ομάδων από 16 σε 14, προοπτική που την θέλουν τόσο οι 4 μεγάλοι, όσο και η Nova αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top