Δείτε τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μεταξύ άλλων στο AEL Radio, για θέματα που αφορούν την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Για το αν η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Φυτανίδη:
«Ο Φυτανίδης είναι καλός παίκτης. Αλλά όταν ο προπονητής σου δεν παίρνει τον Μόρα δεν μπορείς να πάρεις τον Φυτανίδη. Εξετάστηκε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν είναι ο Φυτανίδης.»

Για τον Άλμπι Άλλα και το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μεταγραφή:
«Υπάρχει πρόβλημα με τον Άλμπι Άλλα καθώς η προηγούμενη ομάδα του υποστήριζε ότι έχει συμβόλαιο μαζί του. Η ομάδα υποστηρίζει πως θα έπρεπε να παίξει μαζί της μέχρι τον Αύγουστο και ο Άλα υποστηρίζει πως έχει τελειώσει το συμβόλαιό του. Επειδή αυτά τα πράγματα είναι περίεργα εμείς δεν έχουμε καταθέσει το συμβόλαιο του Άλα ακόμα. Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στο θέμα αυτό. Αν προκύψει θέμα με τον Άλα, τότε θα κινηθούμε για παίκτη. Έχουμε στόχους.»

Για την συνεργασία της ΑΕΛ με την Αστραπή Νέας Πολιτείας που δημιούργησε αντιδράσεις:
«Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε το θέμα γιατί είναι σοβαρό. Υπάρχει κάποιος πολίτης της πόλης που έχει πρόβλημα με την ΑΕΛ. Εμείς δεν θέλουμε η ΑΕΛ να μπει στα πολιτικά της πόλης, αλλά δε θέλουμε και να μας ενοχλούν. Έψαξα πολύ με ποια ομάδα θα συνεργαστεί η ΑΕΛ. Μας είπε αυτός ο άνθρωπος ότι οι εργασίες που κάνετε εκεί σταματάνε (γιατί κάνουμε κάπιοιες εργασίες για τα τμήματα υποδομής). Αν είναι αλήθεια αυτό, θα το διασταυρώσω σε λίγο, είναι θέμα.Το θέμα το αντιμετωπίζουμε σωστά και με ηρεμία.»

Το σχόλιό του για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων:
«Εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού αν και πέρασε δύσκολα. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και μου άρεσε το στήσιμο του. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Η ΑΕΚ ήταν τραγική.»

Για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ:
«Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορούν μέχρι και δύο μέρες πριν τη δεύτερη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top