Κατά το παρελθόν ο Ηλίας Κυριακίδης, έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον ασχολείται με την προπονητική. Μάλιστα ο 32χρόνος Ηλίας Κυριακίδης ο οποίος πρόσφατα σταμάτησε το ποδόσφαιρο, συμφώνησε και θα είναι βοηθός προπονητή στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκης και άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Ο Ηλίας Κυριακίδης γεννήθηκε στην Aθήνα στις 5 Αυγούστου του 1985. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Ιωνικού την σεζόν 2002-2003 όπου έμεινε για 3 χρόνια. Το 2005 πήρε μεταγραφή στην ομάδα της ΑΕΚ όπου έμεινε για 2 χρόνια, σημειώνοντας 21 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα. Πήγε στους «βυσσινί» το καλοκαίρι του 2007 από την ΑΕΚ και φόρεσε τη φανέλα της «Βασίλισσας του Κάμπου» για 3 χρόνια, έχοντας συνολικά 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 2 γκολ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη για δύο σεζόν έχοντας 28 συμμετοχές. Tο καλοκαίρι του 2012 βρέθηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ τον Αύγουστο του 2013 φόρεσε ξανά τα χρώματα της ΑΕΛ. Από το καλοκαίρι του 2014 βρέθηκε στο ρόστερ του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής
«Νέος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας της Παναχαϊκής Σωκράτη Οφρυδόπουλου αναλαμβάνει ο Ηλίας Κυριακίδης. Ο Ηλίας Κυριακίδης γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1985. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ, τον Ιωνικό, τη Λάρισα, τον Εργοτέλη, τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Έχει 6 συμμετοχές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κάτω των 21 ενώ έχει αγωνιστεί στο Champions League και το Europa League».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top