Μετά την ΑΕΛ ψάχνει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο τερματοφύλακας, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, ενδιαφέρει ομάδες της Super League, της Football League, αλλά και από το εξωτερικό.
Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σωκράτη Διούδη από τον Άρη, αναγκάζει τους «κίτρινους» να αναζητήσουν στην αγορά αντικαταστάτες του, με το όνομα του Γεννάδιου Ξενοδόχοφ να είναι μία περίπτωση που εξετάζεται. Σήμερα ξεκινά άτυπα η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στον Άρη, καθώς θα πραγματοποιηθεί τριήμερο εργομετρικών εξετάσεων. Παράλληλα όμως, συνεχίζεται η μεταγραφική κινητικότητα, με το Σωκράτη Διούδη να εμπλέκεται άμεσα σε αυτή. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν θα συμμετάσχει στα εργομετρικά, γεγονός που συνδέεται με την πιθανή αποχώρησή του από το ρόστερ του Δημήτρη Σπανού. Για το λόγο αυτό στον Άρη θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα και ετοιμάζουν λίστα υποψηφίων.

Μία περίπτωση που εξετάστηκε ήταν αυτή του Μανώλη Αποστολίδη, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε στα Τρίκαλα, ενώ και ο Γιώργος Καντιμοίρης ήταν ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους εκεί όπου συμπεριλαμβάνεται και Γεννάδιος Ξενοδόχοφ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο γκολκίπερ της ΑΕΛ που κυκλοφορεί ελεύθερος, επρόκειτο να μεταγραφεί στη Βουλγαρία ωστόσο το deal «ναυάγησε», με αποτέλεσμα πλέον να είναι πιθανό να υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top