Αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Forthnet δεν επιθυμούσα να κάνω δημόσια δήλωση για το περιεχόμενο της ταυτόσημης επιστολής την οποία απέστειλε σε εμέ και τον κ. Φώτη Κωστούλα, αλλά η επιλογή της να διαρρεύσει το περιεχόμενο με υποχρεώνει να απαντήσω δημοσίως.
1. Δεν ανακαλώ ούτε μια λέξη από όσα δήλωσα δημοσίως περί καθυστερήσεων πληρωμών και περί εμμέσων εκβιασμών, μεσω της καθυστερήσεως των πληρωμών, ώστε να αναγκαστούμε και να δεχθούμε τις αδικαιολόγητες και πρωτοφανείς σε μέγεθος μειώσεις του συμβολαίου που ζητά από την ΠΑΕ ΑΕΛ και τις υπόλοιπες ΠΑΕ  η Forthnet.

2. Να αντιληφθούν οι κ.κ. εκπρόσωποι της Forthnet ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που αδικαιολόγητα το Δ.Σ. της Super League τους επέστρεφε εγγυητικές επιστολές 40 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να έχουν τη δυνατότητα τώρα να κάνουν αυτά τα οποία προσπαθούν να κάνουν.

3. Όσον αφορά την εντελώς "άκομψη", χρησιμοποιώ επιεική όρο, συμβουλή τους προς ένα πρόσωπο σαν και εμέ, με την επαγγελματική θέση την οποία έχω κατακτήσει και με τα χρήματα τα οποία έχω δαπανήσει για να αναστήσω ιστορικές ομάδες, να "εργαστώ δημιουργικα" για το ποδόσφαιρο, τους την επιστρέφω, αν και είμαι βέβαιος ότι όπως έχει διαφανεί και από τις προτάσεις τους μέχρι και σήμερα, για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, είναι παντελώς άσχετοι και το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι το πως θα κερδίσουν αυτοί περισσότερα χρήματα, αφού το δήθεν ενδιαφέρον τους για την ανταγωνιστικότητα των ομάδων της Super League εξαφανίστηκε από την παράνομη και παράλογη απαίτηση τους για μείωση του ποσού του οποίου καταβάλλουν ύψους 20%, με άμεσο αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των ομάδων της Super League.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top