Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ του Φάρου, που θα έχει έδρα τη νέα σεζόν τη Λάρισα και θα αγωνιστεί στην Α1 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, ενημέρωσε ότι θα υπάρχει συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Μετά από συμφωνία της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος με την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια, σας ενημερώνουμε σχετικά με την από κοινού μας  απόφαση, ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας ,θα έχουν την δυνατότητα προσκομίζοντας το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος, στην ΠΑΕ ΑΕΛ, να δικαιούνται έκπτωσης 20% για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας της «βυσσινί» ομάδας.
Αντιστοίχως, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας και της άψογης συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ, όσοι κατέχουν ή θα αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΛ, μπορούν να το προσκομίσουν στα γραφεία της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος και έτσι αυτομάτως αποκτούν την δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μας με έκπτωση επίσης 20%.
Μια κίνηση, διευκόλυνσης των φιλάθλων της Λάρισας, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top