Για την συμφωνία του με την ΑΕΛ μίλησε ο κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Κούσας. Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, που μίλησε στο AEL Radio, για την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Γιώργος Κούσας: 
«Χάρηκα πολύ όταν άκουσα ότι ο κ. Κούγιας ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου. Γνωρίζω την ΑΕΛ και θέλω να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το αν του έχει ξαναγίνει ποτέ πρόταση από την ΑΕΛ
Δεν μου είχε γίνει ποτέ πρόταση από την ΑΕΛ στο παρελθόν».

Για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο:
«Ξεκίνησα από την ακαδημία του Άρη. Εκεί έμεινα για τέσσερα χρόνια. Έξι μήνες πήγα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Συναντήθηκα με τον κ. Κούγια στα Γιάννενα και στη συνέχεια πήγα στο Αγρίνιο όπου αγωνίστηκα για επτά χρόνια».

Για την πρόταση που του έκανε η ΑΕΛ:
«Αυτές τις μέρες έγινε η πρόταση. Είπα αμέσως το ναι και υπέγραψα».

Για τον προπονητή Αντρέ Πάους:
«Δεν έχω μιλήσει με τον Πάους όμως ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής».

Για την ΑΕΛ:
«Γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΛ. Γνωρίζω από ποδόσφαιρο και την έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Η αλήθεια πως όταν μπαίνεις στο γήπεδο της ΑΕΛ καταλαβαίνεις που έχεις έρθει».

Για το αν θα είναι βασικός:
«Σίγουρα η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Γνωρίζω όλα τα παιδιά και την πορεία τους και πιστεύω πως όλοι θα χρειαστούμε και όλοι θα βοηθήσουμε την ομάδα».

Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΛ:
«Σίγουρα θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ και θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top