Περισσότερες από έξι ομάδες παραμένουν αρνητικές στην μείωση των ομάδων και ενώ ορισμένοι μικρομεσαίοι έσπευσαν να ζητήσουν και bonus υποβιβασμού... Υπάρχει ακόμα η σιγουριά για deal. Γίνεται εμφανές ακόμα και τώρα πως πάνω από 6 μικρομεσαίοι συνεχίζουν να είναι αρνητικοί στο να μειωθούν οι ομάδες και να γίνουν από 16, 14.
Επίσης όπως αναφέρει το gazzetta για τα πλέι οφ παρά τις όποιες διαρροές και πληροφορίες δεν προκύπτει καμία τελική συμφωνία. Η NOVA εμμένει στην τέλεση των πλέι οφ, ωστόσο δεν μπορεί να πιέσει να γίνουν πάση θυσία εφόσον μιλάμε για το τελευταίο της συμβόλαιο με την Super League. Οι μεγάλοι δεν τα θέλουν και οι μικροί δεν... καίγονται, οπότε στο τέλος μπορεί και να μην γίνουν. Όσο για τα τηλεοπτικά οι 4 μεγάλοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και μόνοι τους συμφωνία καθώς το συνδρομητικό τους έχει περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλον. Ωστόσο ήθελαν και το ΟΚ των υπολοίπων 12, που εξακολουθούν να ζητούν από τους μεγάλους να καλύψουν το κόστος της χασούρας.
Η NOVA θα δίνει 30 εκατ. ευρώ και ενώ έδινε 40 και έτσι πρέπει να καλυφθεί ένα μέρος από τα υπόλοιπα 10. Κάποιες πηγές - όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα - μιλούν ακόμα και για αξιώσεις των μικρομεσαίων άνω των 2,6 εκατ. ευρώ ως έξτρα χορηγία που θα κλείσουν οι μεγάλοι για να βοηθήσουν τους μικρούς. Υπάρχει όμως και ένα άλλο στοιχείο. Αγγλία δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ, ωστόσο υπήρξαν μικρομεσαίοι που πρότειναν bonus υποβιβασμού, όπως γίνεται και στο Νησί. Εκεί βέβαια τα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι τεράστια και η ανταποδοτικότητά τους ανάλογη... Αξίωσαν λοιπόν να παίρνουν ένα αρκετά καλό ποσό στην περίπτωση που πέφτουν. Και η κουβέντα συνεχίζεται... Πάντως όπως έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή η εκτίμηση είναι πως το deal για έναν χρόνο με Λίγκα και NOVA και συμμετοχή και της ΕΡΤ θα γίνει πράξη.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top