Πρόταση στη Super League να λύσουν τη συνεργασία τους άμεσα, από τη στιγμή που δεν μπορούν να συμφωνήσουν, έκανε η Nova όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης.
Υπενθυμίζεται πως προ ημερών το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε στη λίγκα μείωση 18% στο ετήσιο κόστος μεταξύ τους σύμβασης, ενώ ο συνεταιρισμός μετά από συνεδρίασή του αποφάσισε να αντιπροτείνει μείωση 8% υπό τον όρο πως θα εισέπραττε άμεσα 6,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν σε κάποιες οφειλές και τα χρήματα που παρακρατήθηκαν από ενεργοποίηση ρητρών (λόγω αναβολής αγωνιστικών κλπ.). Η Nova τελικά κατέθεσε 2,5 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό της Super League και τώρα έκανε γνωστή την πρόταση διαζυγίου, που θα απασχολήσει την αυριανή γενική συνέλευση του συνεταιρισμού, πριν από την προγραμματισμένη κλήρωση του πρωταθλήματος.
Εφόσον λυθεί η σύμβαση και δεν υπάρχει πλέον κεντρική διαχείριση, η Nova ή οποιοδήποτε άλλο κανάλι θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με κάθε ομάδα για ξεχωριστό τηλεοπτικό συμβόλαιο και με διαφορετικούς όρους ανάλογα με την εμπορική αξία κάθε συλλόγου. Σε αυτή την περίπτωση είναι δεδομένο πως θα πληγούν περισσότερο οι λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες, καθώς είναι δύσκολο να βρουν τηλεοπτική «στέγη» με ανάλογους οικονομικούς όρους με τις ως τώρα συμφωνίες τους με τη Nova.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top