Στα 9 εκ. ευρώ βρίσκεται η συνολική μείωση που ζητάει η Nova, ενώ σε περίπτωση που δεν διεξαχθούν τα πλέι οφ τότε μπορεί να ενεργοποιηθεί ρήτρα 4 εκ. ευρώ!
Δεν βγήκε λευκός καπνός από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League την Δευτέρα για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τα πάντα βρίσκονται στον «αέρα». Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» αυτά που προέκυψαν από το Δ.Σ. είναι πως η Nova ζητάει μείωση 9 εκ. ευρώ. Το συνδρομητικό κανάλι προτείνει 30 εκ. ευρώ μικτά, δηλαδή 24,9 εκ ευρώ «καθαρά» από τα 33.6 εκ. ευρώ που ήταν να μοιραστούν. Οι ομάδες όμως δεν δέχονται μείωση μεγαλύτερη των 3,6 εκ. ευρώ, θέλοντας 30 εκ. ευρώ τον χρόνο «καθαρά» από την Nova.
Οι τέσσερις μεγάλοι από την άλλη δεν κατέθεσαν πρόταση για να καλυφθούν τα χρήματα που θα χαθούν από την μείωση, καθώς η ΕΡΤ είναι διατεθειμένη να δώσει 3εκ. ευρώ για ένα ή δύο ματς των 17:15, όμως από το συνολικό ποσό η Nova αξιώνει τα μισά.
Μάλιστα οι 12 «μικρομεσαίες» ομάδες έχουν ως επιχείρημα για τη μείωση των ομάδων από 16 σε 14, πως από τη νέα σεζόν (2018-19) η Nova δεν θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος και έτσι δεν μπορεί να ζητάει τη μείωση των ομάδων.
Όσο για την διεξαγωγή των πλέι οφ, ο δικηγόρος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, ανέφερε στο Δ.Σ. πως μπορεί να επιβληθεί ρήτρα ύψους 4 εκ. ευρώ από τη Nova σε περίπτωση που οι αγώνες κατάταξης δεν διεξαχθούν.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top