Φουλ επίθεση από τη Nova προς την «αναξιόπιστη» Super League- Επιμένει για μείωση ομάδων και ανάδειξη πρωταθλητή μέσω πλέι οφ. Για αναξιοπιστία των παραγόντων της Super League και εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους, μιλάει η Nova λίγες ώρες μετά το Δ.Σ. του συνεταιρισμού και τέσσερις μέρες πριν την κρίσιμη συνάντηση της Δευτέρας που θα κρίνει το μέλλον της σχέσης των δύο πλευρών!
Το συνδρομητικό κανάλι όπως αναφέρει το sdna.gr συνεχίζει να… παίζει επιθετικά απέναντι στη λίγκα και στελέχη του διέρρεαν την Πέμπτη (13/7) το βράδυ ότι το αδιέξοδο στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού ανέδειξε για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία των παραγόντων του που αδυνατούν να υλοποιήσουν μέτρα που οι ίδιοι υποτίθεται ότι έχουν αποφασίσει!
Είναι σαφές και θα παίξει το ρόλο του και στις διαπραγματεύσεις της Δευτέρας, ότι η Nova επιμένει σε δύο σημεία τα οποία η λίγκα πράγματι τα είχε αποφασίσει από τον Μάρτιο: Στην μείωση των ομάδων από 16 σε 14 και στην ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ.
Βάσει αυτών, οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού σημείωναν ότι το ενδιαφέρον των περισσοτέρων πρόεδρων των ΠΑΕ στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους και όχι στην συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου!
Επαναλαμβάνουν παράλληλα, ότι η πρόταση για… «συναινετικό διαζύγιο» εξακολουθεί και ισχύει και πως ακόμα και τώρα, ορισμένοι πρόεδροι ΠΑΕ συνεχίζουν να αγνοούν την πραγματικότητα!
Η επιθετική τακτική που ακολουθεί η Nova, πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την συνάντηση της Δευτέρας με τους τέσσερις «μεγάλους» που αναμένεται πλέον με τεράστιο ενδιαφέρον.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top