Τρεις είναι οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι της Super League από τη NOVA, τους τέσσερις (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ) και τις υπόλοιπες ΠΑΕ.
Σύμφωνα με το sdna, η NOVA προτείνει μείωση 18% (30 εκατ. ευρώ μεικτά για έναν χρόνο) και δίνει το δικαίωμα στη Super League να διαπραγματευτεί με άλλο κανάλι από τον Δεκέμβριο. Επίσης ζητεί μείωση των ομάδων σε 14 και διεξαγωγή πλεί οφ για τον πρωταθλητή.
H πρόταση των μεγάλων ΠΑΕ προς τις υπόλοιπες προβλέπει να γίνει δεκτή η μείωση που προτείνει η NOVA για το αμέσως επόμενο πρωτάθλημα, να πάρουν αντισταθμιστικά οι μικροί τα χρήματα από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη και να καλύψουν οι μεγάλοι τα λειτουργικά έσοδα του συνεταιρισμού. Οι μεγάλες ΠΑΕ δεν θέλουν play-offs στο νέο πρωτάθλημα, αλλά θέλουν μείωση των ομάδων σε 14.
Αντιπρόταση των «μικρομεσσαίων» προβλέπει η μείωση των χρημάτων από τη NOVA να καλυφθεί ως επί το πλείστον από τους μεγάλους. Οι μεγάλοι να χάσουν περίπου από 750.000 ευρώ και οι μικροί να μην χάσουν πάνω από 100.000 ευρώ. Δέχονται τη μη τέλεση των play-offs, αλλά όχι την μείωση των ομάδων χωρίς εξασφάλιση. Οι τρεις προτάσεις θα συζητηθούν εκ νέου την Παρασκευή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top