Για τα καλά στα χαρακώματα με τη Super League βγαίνει η NOVA. Στο συνδρομητικό είναι εξοργισμένοι από τη στάση των μικρών ομάδων και ετοιμάζονται να πάνε στα δικαστήρια.
Το συνδρομητικό κανάλι καταθέτει αγωγές προς την Σούπερ Λίγκα για μείωση τιμήματος, όντας ενοχλημένη για τις αποφάσεις που δεν πάρθηκαν σχετικά με την προκήρυξη του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια αρχή στη σημερινή συνεδρίαση.
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της NOVA επισήμαιναν ότι οι όροι συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμός είναι προφανώς άγνωστες λέξεις για τους μικρό-παράγοντες της Λίγκας, όπως τους ανέφεραν. Ότι σαν την στρουθοκάμηλο κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και αρνούνται να δουν τα άδεια γήπεδα, την έλλειψη χορηγών και το μειωμένο ενδιαφέρον του Έλληνα φιλάθλου για μία διοργάνωση που οι αποφάσεις του Μάρτη γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης τον Ιούλιο και δεν μπορούν καν να υλοποιηθούν.
Στο ίδιο πνεύμα σχολίαζαν πως είναι φανερό ότι οι μικρό-παράγοντες της Σούπερ Λίγκας κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους, αρνούμενοι οποιοδήποτε σχέδιο για την συνολική βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Παράγοντες της Κάντζας ξεκαθάριζαν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα έχει εξαντλήσει τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε άμεση κατάθεση αγωγής μείωσης τιμήματος της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top