Δείτε και διαβάστε τι είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά ο Κώστας Θεοδωρόπουλος:
Για τη φιλική νίκη μπροστά στο κόσμο της ομάδας: 
«Σίγουρα η ομάδα έδειξε ότι δούλεψε πολύ καλά στην προετοιμασία. Βγήκαν κάποια πράγματα που ζητούσε ο προπονητής. Νομίζω είναι πολύ θετικά συμπεράσματα. Σίγουρα θέλουμε δουλειά ακόμα και έχουμε χρόνο μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα: 
«Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι πολύ σημαντικός σε μία ομάδα, είτε στη θέση του τερματοφύλακα, σε όλες τις θέσεις. Είναι σημαντικό ότι έχει έρθει ένας έμπειρος τερματοφύλακας βοηθάει και έμενα και τα μικρά παιδιά και είμαστε πολύ καλά σ΄αυτή τη θέση, έχουμε πολύ καλές σχέσεις και όλα πάνε καλά».

Αν θεωρεί υπάρχει εξέλιξη στην ομάδα: 
«Εννοείται πως είμαστε καλύτερα. Γυρίσαμε στην πόλη, αλλά δουλέψαμε καλά πάνω στο βουνό. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Ποιο θα είναι το διαφορετικό στην ΑΕΛ σε σχέση με πέρυσι: 
«Θεωρώ ότι φέτος θα είναι μία πολύ καλύτερη χρονιά, διότι πέρυσι η ομάδα προσπάθησε να βρει τα πατήματά της, πρώτη χρονιά στη Super League. Φέτος νομίζω είναι πολύ πιο έμπειρη. Πολλά παιδιά πήραν παιχνίδια πέρυσι και φέτος νομίζω θα είναι πολύ καλύτερα».

Για τον Πάους: 
«Δείχνει ότι ενδιαφέρεται αρκετά για τα μικρά παιδιά και βοηθάει όλους τους παίκτες. Είναι πολύ σοβαρός και έχουμε πειθαρχία σαν ομάδα κάτι που βγαίνει και μέσα στο γήπεδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top