Πόσο κοστίζουν οι 30 αγώνες της Super League εκ των οποίων οι 8 αφορούν τους τέσσερις "μεγάλους"; Τι λέει η τηλεοπτική πιάτσα για το πακέτο που διεκδικεί η κρατική τηλεόραση. Η ΕΡΤ θέλει να δείξει παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη NOVA προκειμένου να πάρει ένα κομμάτι των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν τη νέα σεζόν που ξεκινάει στις 19 Αυγούστου.
Μάλιστα, η παρουσία της ΕΡΤ φαντάζει κομβική, ειδικά μετά την πρόθεση του συνδρομητικού να μειώσει τα χρήματα που δαπανά για το πρωτάθλημα και την μείωση θα την επωμιστούν οι ομάδες. Επομένως, αν μπει η ΕΡΤ στο παιχνίδι, αυτομάτως θα μειωθεί η χασούρα κυρίως για τις μικρομεσαίες ομάδες, που δέχονται και το ισχυρότερο πλήγμα.

Ο λόγος γίνεται για 30 αγώνες, ήτοι ένα παιχνίδι την εβδομάδα, εκ των οποίων τα 8 θα αφορούν τους τέσσερις "μεγάλους" (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ). Το θέμα είναι πόσα χρήματα είναι διατεθειμένο να δαπανήσει το κρατικό κανάλι, με τη Λίγκα να διαψεύδει ότι έπεσε στο τραπέζι πρόταση 600.000 ευρώ στο πρόσφατο Δ.Σ. της Super League.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τηλεοπτική πιάτσα και ανθρώπους του χώρου, όπως αναφέρει το sport24 το πακέτο των 30 αγώνων αποτιμάται μίνιμουμ 3 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ και μένει να δούμε αν ένα τέτοιο ποσό μπορεί να βγει από τα ταμεία της ΕΡΤ για το πρωτάθλημα της Super League. Όπως και να 'χει, τα τηλεοπτικά θα μας απασχολήσουν αρκετά και τις επόμενες ημέρες, όσο και αν έβγαινε κλίμα συναίνεσης τις προηγούμενες ημέρες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top