Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία θα γίνει σε τρεις φάσεις. Αρχικά οι αθλήτριες αφού περάσουν τις ανάλογες εξετάσεις θα ξεκινήσουν χαλαρό πρόγραμμα μέχρι να φτάσουν στην επιθυμητή φυσική κατάσταση ώστε στα τέλη Αυγούστου όπου θα έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ, η ομάδα να ανεβάσει ρυθμούς και να πραγματοποιήσει και την επίσημη πρώτη προπόνηση με την παρουσίαση και των μεταγραφικών αποκτημάτων.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος η ΑΕΛ θα στηριχθεί στις παίκτριες που την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και την έφτασαν μέχρι εδώ, δίνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες και στις νεαρές αθλήτριες που έχει η ομάδα και αποτελούν το μέλλον της.
Άλλωστε με το εγχείρημα των Σχολών ποδοσφαίρου και την συνεργασία με τις Ολυμπιώτισσες η ΑΕΛ δείχνει ξεκάθαρα την φιλοσοφία με την οποία θα λειτουργήσει από εδώ και πέρα η ομάδα, με σαφή στόχο την επαρκή στελέχωση της ομάδας μέσα από την ανάπτυξη του αθλήματος.
Η ΑΕΛ την φετινή χρόνια θα πραγματοποιήσει αρκετές ενέργειες για την προβολή και την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου και επιζητά την βοήθεια και την υποστήριξη όλων των φορέων για την υλοποίηση τους.
Τέλος ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 17 Αυγούστου θα λειτουργήσουν κανονικά τα γραφεία της Ακαδημίας στη Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ όπου θα μπορούν να προσέρχονται γονείς και αθλητές για την εγγραφή τους στην Ακαδημία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top