Εύκολο βράδυ αναμένεται να έχει η ΑΕΛ Καναδά που στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL υποδέχεται απόψε (20:30) στο φιλικό περιβάλλον του γηπέδου του Ελληνικού κέντρου την ουραγό και χωρίς βαθμούς NorWest Rangers. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΑΕΛ πέτυχε θριαμβευτική νίκη επί της αντιπάλου της με 1-9 με σκόρερ τους Άντριου (4), Νικολακάκο, Ζιρτιλίδη, Τζ. Χάβαρη, Βεργυρή, Παρκ. Όπως επεσήμανε ο Μίλτον Γουγουλιάς, με τον αγώνα αυτό αρχίζει ένα δεκαήμερο έντονης δραστηριότητας για τους «βυσσινί» με τρεις αγώνες εκ των οποίων ο ένας για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο καιρός την ώρα του αγώνα προβλέπεται νεφελώδης με θερμοκρασία γύρω στους 20 βαθμούς.
«Δεν μου αρέσουν αυτοί οι αγώνες, καθότι είναι εύκολη η ύπαρξη εφησυχασμού και να παίζεις στο επίπεδο των αντιπάλων. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πεινασμένοι για τον τελικό μας στόχο», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Για έναν ακόμα αγώνα η ΑΕΛ θ' αγωνιστεί χωρίς τον Τζ. Χάβαρη ο οποίος παραμένει τραυματίας. Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι:
Τερματοφύλακας: Δαβάκος
Αμυντικοί: Μιχαλόπουλος, Πατσέκο, Μούσα, Κερ
Μέσοι: Ζιρτιλίδης, Ντ. Ολιβέιρα, Σιμόες, Νας
Επιθετικοί: Άντριου, Νικολακάκος
Αναπληρωματικοί: Μάρλοου, Ντάλεϊ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top