Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, για το εκτός έδρας φιλικό απέναντι στην Ξάνθη, που έγινε στο Xanthi Arena.
Αναλυτικά ο Αντρέ Πάους
Για τον αγώνα με την Ξάνθη: 
«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι που κάνουμε περίπου 5-6 ώρες πριν αγωνιστούμε και ήταν μία ζεστή μέρα όπου δεν βοήθησε για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Εγώ πάντως είδα πολλά καλά πράγματα και κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως η Ξάνθη. Σήμερα η ομάδα είχε στο μυαλό της να κρατήσει το μηδέν και αυτό το πετύχαμε. Σίγουρα δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι μας σήμερα και υπήρξαν φάσεις που δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις. Αλλά βδομάδα με τη βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα. Είχαμε κάποιες δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα, αλλά όπως είπα βλέπω μία βελτίωση. Σκοπός μας πάντως είναι να είμαστε έτοιμοι σε δύο βδομάδες με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την περίπτωση του Ντοντό: 
«Για μένα δεν υφίσταται θέμα δεύτερης ευκαιρίας καθώς δεν γνωρίζω κάτι γι’αυτό. Για μένα είναι ακόμα παίκτης της ομάδας, καθώς δεν έχω ενημέρωση για κάτι διαφορετικό».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις: 
«Εμείς θα κρατήσουμε το ρόστερ που έχουμε με τους 26 ποδοσφαιριστές. Για μένα δεν χρειάζονται αλλαγές σ’αυτό το σημείο. Ο βασικός κορμός στο πρωτάθλημα πάντως θα είναι περίπου στους 18-20 ποδοσφαιριστές».

Για τον Αγρόδημο: 
«Εγώ μίλησα με τον Αγρόδημο για να του εξηγήσω την κατάσταση. Δεν έχω ενημερωθεί ακόμα για το τι θα κάνει. Δεν ξέρω αν έχει αποφασίσει ο ίδιος να μην είναι μέλος πάντως της ομάδας».

Για το γεγονός πως ο παίκτης ζήτησε να μείνει ελεύθερος: 
«Αν έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο δεν ξέρω τι να πω. Όταν ένας παίκτης έρχεται νέος στην ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία, έχει να αντιμετωπίσει ένα διαφορετικό επίπεδο. Πρέπει λοιπόν να προσαρμοστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ίδιος έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα ήταν καλό να αγωνιστεί στη Football League. Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά αν θέλεις να βελτιωθείς θα χρειαστεί να προπονηθείς περισσότερο. Η κατηγορία έχει διαφορετικό ρυθμό και χρειαζόταν περισσότερο χρόνο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top