Αναμφίβολα η χειρότερη στιγμή της ΠΔΕ/ΕΠΟ ήταν η επιλογή του ακατάλληλου Πανθεσσαλικού Σταδίου για την τέλεση του τελικού κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, οι συνθήκες επιλογής του εν λόγω σταδίου και όσα ακολούθησαν.
Στη προκήρυξη του κυπέλλου της σεζόν 2017 – 18 όπως αναφέρει το soccerplus, η ΕΠΟ δίνει προβάδισμα στο ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού, αλλά αφήνει ανοιχτό το παράθυρο επιλογής άλλου γηπέδου.
Συγκεκριμένα στη διάταξη που αφορά την έδρα του τελικού αναφέρεται ότι «η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται το Σάββατο 14 Απριλίου 2018. Αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας, που αποκλείουν την διεξαγωγή του κατά την ημέρα αυτή, τότε η Επιτροπή Κυπέλλου θα ορίσει νέα ημερομηνία.

Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α.
Η Ε.Π.Ο., μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του.»

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου
Τηλεοπτικός πάροχος για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-2018 & 2018-2019 είναι η COSMOTE TV και κατέχει το σύνολο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, και μετάδοσης αυτών μέσω της υπηρεσίας ή/ και σε οποιονδήποτε τρίτο, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο μετάδοσης, εν όλο ή εν μέρει, όπως ενδεικτικά συσκευή τηλεόρασης, Η/Υ, tablet, κινητό τηλέφωνο. Στα τηλεοπτικά δικαιώματα συμπεριλαμβάνονται και αυτά της διαδικτυακής τηλεόρασης WEB TV.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top