Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, ήταν μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Βιτορούλ στα play offs του Champions League, ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης.
Ο Έλληνας τεχνικός, συνδύασε την επιστροφή του στο τιμόνι της κυπριακής ομάδας με ανατροπή και πρόκριση και τόνισε ότι ενώ είχε άλλη πρόταση, επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ για αυτά τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
«Για μένα ήταν πιο εύκολο επειδή δεν ήταν ξένη η ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Για να περάσεις από μια φιλοσοφία σε άλλη, αυτό δημιουργεί πρόβλημα και φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από πίσω, όμως κάναμε σοβαρά λάθη στο ανέβασμα. Ήμασταν τυχεροί και δεν δεχτήκαμε γκολ. Από τη στιγμή που σκοράραμε στη στημένη φάση, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και είχαμε πολλές τελικές φάσεις. Η ροή του παιχνιδιού έδειχνε ότι θα τελειώναμε το παιχνίδι πριν το 90λεπτο. Ήμασταν αρκετά έξυπνοι, κάναμε ωραία πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε διάρκεια και ισορροπία στο μυαλό μας. Η διαχείριση των ποδοσφαιριστών είναι σημαντικό κομμάτι. Είμαι πιο απαιτητικός από ότι στην προηγούμενη μου θητεία. Χρειάζεται πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Όλοι βοηθήσαμε, οι προπονητές, η διοίκηση, ο πρόεδρος για να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

Για τα μεταγραφικά:
«Αν πάρουμε ένα καλό ποδοσφαιριστή, αλλά είναι ανέτοιμος μπορεί να μην μπει αμέσως στην ομάδα. Από απόψε θα δούμε κάποια πράγματα και μαζί με τη διοίκηση να αποφασίσουμε. Μπορεί να υπάρχουν ποδοσφαιριστές μέσα στην ομάδα που δεν τους είδαμε με καλό μάτι. Αυτοί μπορούν να γίνουν εσωτερικές μεταγραφές».

Για την επιστροφή του στο ΑΠΟΕΛ:
«Όταν με πήραν τηλέφωνο συζητούσα και ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα. Ήθελα να ζήσω μεγάλα και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήμουν σίγουρος πως όταν θα έρθω θα βρω ανθρώπους να με στηρίξουν να με αγαπάνε και να κάνουμε καλή δουλειά».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top