H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την εξώδικο της πρόσκληση προς την Super League και λοιπούς φορείς.
Λάρισα, 09/08/2017
Αρ. Πρωτοκόλλου: 300

Προς :   SUPERLEAGUE
 Υ/Ο:      Προέδρου Συνεταιρισμού κ. Στράτου / Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γκαγκάτση

Κοιν:     ΠΑΕ μέλη της Superleague, Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό, Πρόεδρο και ΔΣ Χρηματιστηρίου Αθηνών, Πρόεδρο Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος κ. Στουρνάρα

Θέμα:  Εξώδικος Πρόσκλησις

Πληροφορηθήκαμε την θρασύτατη και αγνώμονα ενέργεια του ΔΣ της Forthnet, να τολμήσει να ζητήσει μείωση των όσων έχει συμφωνήσει, με τις υπογραφές των αρμοδίων της, να καταβάλει στην Superleague κατά ποσοστό 38%.

Οι υπάλληλοι, ακριβοπληρωμένοι golden boys της Forthnet, οι οποίοι για το ποδόσφαιρο, την αναβάθμιση των ΠΑΕ και την ανταγωνιστικότητα του, δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ και αποσιωπώντας, ότι με το συμβόλαιο το οποίο έχουν μεταβάλλει σε κουρελόχαρτο, έχουν εισπράξει δίνοντας το στις τράπεζες 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν πιθανώς κατασπαταλήσει σε άλλες επενδύσεις, άσχετες με το ποδόσφαιρο, νομίζουν ότι θα μας εκβιάσουν και θα δεχθούμε να μην εισπράξουμε τα χρήματα, τα οποία δικαιούμεθα και με τα οποία καλύπτουμε το 40% περίπου του προϋπολογισμού μας.

Επειδή, μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν αποστείλαμε την εξώδικο διαμαρτυρία μας για πρώτη φορά, παρά τις παραβιάσεις του παρελθόντος του συμβολαίου από τη Forthnet, τόσο εσείς κ. Πρόεδρε, αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος, αλλά και ορισμένα, ευτυχώς λίγα, μέλη του Συνεταιρισμού, συνεχίσατε να επιμένετε σε μια διακριτική μεταχείριση της Forthnet, η οποία ήδη έχει οδηγήσει στην καθυστέρηση καταβολής στις ΠΑΕ ποσού μεγαλύτερου των 10 εκατομμυρίων (παράνομες ρήτρες, δόση Ιουλίου περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ), οδηγώντας τις μεν ΠΑΕ σε οικονομικό στραγγαλισμό, τη δε Forthnet σε παράνομο πλουτισμό, αφού καθημερινώς πωλεί νέες ή ανανεώνει παλιές συνδέσεις, προσφέροντας με καθημερινές διαφημίσεις τόσο την ΑΕΛ όσο και τις άλλες ΠΑΕ, χωρίς να μας πληρώνει.

Επειδή, η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα επιφυλάσσετε παντός νομίμου δικαιώματος της εναντίον οιουδήποτε δεν εξασφαλίζει τα συμφέροντά μας

Επειδή, καθημερινώς μας καλείτε να καταβάλλουμε στον Συνεταιρισμό δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την έκδοση νέων δελτίων.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Σας προσκαλούμε όπως δώσετε εντολή στη νομική υπηρεσία του Συνεταιρισμού:

1.Να εκδώσει διαταγή πληρωμής για την είσπραξη όλων όσων δικαιούμεθα βάση του συμβολαίου το οποίο έχουμε υπογράψει με τη Forthnet.

2. Να συντάξει μήνυση για το αδίκημα της απάτης, το οποίο διαπράττει η Forthnet κατ' επάγγελμα, αφού ενώ ουσιαστικά έχει καταργήσει τη μεταξύ μας σύμβαση μη καταβάλλοντας το τίμημα, διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι δήθεν έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της μετάδοσης των αγώνων της Superleague, εισπράττοντας καθημερινά εκατομμύρια ευρώ.

3. Κοινοποιήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες μας στη διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και σε όλες τις τράπεζες με τις οποίες έχει συνάψει δάνεια, χρησιμοποιώντας το συμβόλαιο μας η Forthnet.

Με εκτίμηση,
Αλέξης Κούγιας                        Σωτήρης Μάρκου
Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ              Αντιπρόεδρος Δ’ - Διευθύνων Σύμβουλος


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top