Για την συμφωνία του με την ΑΕΛ μίλησε ο αμυντικός χαφ, Τάσος Λαγός. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, που μίλησε στο AEL Radio, για την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Τάσος Λαγός
Για τις εντυπώσεις του από την ΑΕΛ και το πως ήρθε:
«Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα. Προσωπικά ήθελα να παραμείνω στο εξωτερικό ωστόσο δεν προχώρησαν κάποιες συζητήσεις που είχα με ομάδες, μίλησα με τον πρόεδρο και από εκείνη την στιγμή με έπεισε πολύ στο να έρθω στην Λάρισα. Συν ότι όπως είπα η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, με κόσμο, με καινούριο γήπεδο, με τις εγκαταστάσεις γενικά τα πάντα. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε παίκτη».

Για τους στόχους του με την ΑΕΛ:
«Οι στόχοι είναι υψηλοί, όπως έχει πει και ο πρόεδρος να πάμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά θα πρέπει αυτό να γίνει σιγά σιγά παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε τους πόντους και όσα περισσότερα ματς μπορούμε».

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος:
«Ναι νομίζω είμαι έτοιμος. Έχω κάνει κανονικά προετοιμασία όσο καιρό δεν είχα ομάδα, ήρθα εδώ γνώρισα παίκτες και προπονητή, είμαι σχεδόν έτοιμος να παίξω, αλλά είναι απόφαση του προπονητού».

Ένα μήνυμα του προς τον κόσμο:
«Το μήνυμα που έχω να στείλω είναι ότι αξίζει να έρθετε γήπεδο να μας στηρίξετε και όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top