«Περιπέτεια» για τον Ατρόμητο ως απόρροια της δικαστικής «διαμάχης» που έχει ξεσπάσει με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Η ΕΠΟ, λοιπόν, ανακοίνωσε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του Ατρομήτου στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που είχε ζητήσει ο Έλληνας αμυντικός μετά την προσφυγή κατέθεσε.
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι Περιστεριώτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους που «υιοθετούνται εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές», φωτογραφίζοντας την κίνηση του Σωκράτη Φυτανίδη να καταθέσει προσφυγή και να προκαλέσει αυτό τον «ντόρο», ενώ παράλληλα εμφανίζονται απόλυτα βέβαιοι πως θα δικαιωθούν με την έφεση που θα ασκήσουν!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας - με την υπ' αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση - άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος
«Θεωρούμε εσφαλμένη και πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Λυπούμαστε που το ποδόσφαιρο σήμερα δεν προστατεύει υγιείς εταιρίες αλλά υιοθετεί με τις αποφάσεις του εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές.
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αρτιότητα των θέσεων μας που θα τις παρουσιάσουμε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και θα πετύχουμε την τελική μας δικαίωση.

Μετά τιμής
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ
Γεώργιος Σπανός».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top