Ο Γιάννης Ντάλας, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, απαντά μέσω του επίσημου προφίλ του στο Facebook στον Αλέξη Κούγια και στις δηλώσεις του περί χορηγών των ομάδων. τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες απάντησε ο Αστέρας Τρίπολης μέσω του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ, Γιάννη Ντάλλα.
Πιο συγκεκριμένα, ξεκαθαρίστηκε ότι οι Αρκάδες δεν έχουν χορηγό τον ΟΠΑΠ, αλλά την Stoiximan και μάλιστα είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι γι αυτό!

Αναλυτικά η θέση του:
«Όταν δηλώνουμε δημόσια κάτι, πρέπει να γνωρίζουμε καλά αυτό για το οποίο μιλάμε. Αλλιώς κινδυνεύουμε να εκτεθούμε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι για να μάθει ο κ. Κούγιας τον εδώ και τρία χρόνια βασικό χορηγό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για τον οποίο είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι...»

ΔΗΛΩΣΗ κ. ΚΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (09/08): 
«Εκτός του Ιβάν Σαββίδη, που μας έδωσε χρήματα μέσω της χορηγίας του και τον ευχαρίστησα, εάν δείτε οι τρεις ιδιοκτήτες ομάδων που ασχολούνται με πετρέλαια, ο Μελισσανίδης, ο Σπανός και ο Αστέρας Τρίπολης θα έχουν χορηγό τον ΟΠΑΠ. Τυχαίο; Όλοι οι υπόλοιποι, ψαχνόμαστε...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top