Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κέρδισε την ΑΕΛ με 4-1 στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" για την 1η αγωνιστική της Super League. Δύο γκολ ο Φορτούνης (33', 76'), ένα ο Ανσαριφάρντ (68'), ένα γκολ και ένα αυτογκόλ ο Φιγκέιρας (74', 71'). Το σκορ άνοιξε με πέναλτι για τον Ολυμπιακό! Γύρισμα Σεμπά από τ' αριστερά, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Φάρκας της ΑΕΛ στο 32 λεπτό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 33' και έγραψε το 1-0, ενώ ο Ανσαριφάρντ σκόρερ με προβολή, μετά από πάσα του Πάρντο στο 67 λεπτό έκανε το 2-0. Η ΑΕΛ είχε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και βγήκε στην επίθεση μετά το 2-0. Μείωσε σε 2-1 όταν ο Ντέλετιτς έδωσε για τον Λεοζίνιο, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Φιγκέιρας με προβολή έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Απίστευτη απόκρουση του Καπίνο που κράτησε το 2-1. Ο Λεοζίνιο έκανε την σέντρα, ο Ζίζιτς έκανε μόνος του τη κεφαλιά και ο Καπίνο έσωσε τον Ολυμπιακό στο 73 λεπτό. Τελικά όμως με τα γκολ του Φιγκέιρας στο 74' και του Φορτούνη στο 76' έγινε το τελικό 4-1.
Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς (77' Νικολάου), Ρέτσος, Μίλιτς, Ανδρούτσος, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Φορτούνης (81' Μαρτίνς), Σεμπά (71' Σιώπης), Ανσαριφάρντ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Ανδρεόπουλος (68' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κουτσιανκούλης (79' Κριζμάν), Περόνε (79' Ναζλίδης).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top