Για την 14η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ αντιμετώπισε την ουραγό NorWest. Ήταν ένα πολύ εύκολο, αλλά βαρετό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την κατοχή κατά 90%, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε ένα σουτ στην εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν τουλάχιστον επτά ευκαιρίες σουτάροντας ψηλά και άστοχα. Για να έχει μεγαλύτερη επιθετική δύναμη, η ΑΕΛ άλλαξε την διάταξή της σε 3-4-3. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει χάνοντας και πάλι πολλές ευκαιρίες.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 6-1.

Για την ΑΕΛ σκόραραν: Νικολακάκος (3), Σιμόες, Μάρλοου, Νας.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ έκανε τα παρακάτω σχόλια:
«Λοιπόν, είναι όπως το είχα πει πριν λίγες ημέρες. Δεν μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Κυριαρχήσαμε του αντιπάλου μας απόψε, αλλά το σκορ θα μπορούσε να είναι άνετα 15-0. Πρέπει να βρούμε τρόπο να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι παίκτες μας δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, αλλά όταν τις δημιουργείς η μπάλα αρχίζει τελικά να πηγαίνει στα δίχτυα. Ξεκουράσαμε κάποιους από τους παίκτες μας απόψε και περιορίσαμε τον χρόνο συμμετοχής τους. Εναντίον ενός αδύναμου αντιπάλου το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι ένας τραυματισμός. Έχουμε δύο αγώνες την επόμενη εβδομάδα. Την Τρίτη τον αγώνα κυπέλλου στην έδρα μας και την Παρασκευή ένα μακρύ ταξίδι στο Exeter. Απομένουν τέσσερις αγώνες για το τέλος της περιόδου και τρεις αγώνες κυπέλλου. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε για να κατορθώσουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της περιόδου.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ είναι για τα προημιτελικά του κυπέλλου, την προσεχή Τρίτη, 22 Αυγούστου, 20:30, στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου με αντίπαλο την Exeter. Με την ίδια ομάδα θα αγωνιστεί ξανά εκτός έδρας στις 25 Αυγούστου, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top