Για την συμφωνία του με την ΑΕΛ μίλησε ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, Μάρκο Γιοβάνοβιτς. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, που μίλησε στο AEL Radio, για την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς
«Είμαι καλά. Όλα είναι καλά. Έχω μάθει τα καλύτερα για την πόλη και την ομάδα της ΑΕΛ. Πήρα πληροφορίες από τον συμπαίκτη μου Σάσα Ίλιτς που έπαιξε στην ομάδα. Η ΑΕΛ είναι οργανωμένη ομάδα με εγκαταστάσεις προπονητικές και γήπεδο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου στην προπόνηση. Εύχομαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μπω σε ρυθμούς ομάδας και να δείξω σε όλο το κόσμο τι μπορώ να προσφέρω στην ΑΕΛ».

Για την επαγγελματική του καριέρα: 
«Ξεκίνησα από την Παρτιζάν όπου έπαιξα επαγγελματικά και υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Πανηγύρισα με την ομάδα 4 πρωταθλήματα στη συνέχεια. Έπαιξα κάποια χρόνια στη Βίσλα. Γύρισα στη Σερβία και πέρυσι έπαιξα στο Ισραήλ».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο: 
«Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα δώσω το 150 % των δυνατοτήτων μου αλλά και την ψυχή για την ομάδα. Έτσι παίζω όλα τα χρόνια. Θέλω να δείξω πως δεν είμαι τυχαία εδώ. Ήρθα για να βοηθήσω για να έχουμε επιτυχίες με την ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top