Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι εντελώς απέναντι σε κάθε μορφή πολιτικοποίησης των εκλογών της ΕΠΟ και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται οι πολιτικές απόψεις, τόσο της ιδιοκτησίας, όσο και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, να επηρεάσουν την επιλογή μας.
Θα ψηφίσουμε μόνο ανθρώπους οι οποίοι είναι σχετικοί με το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και όχι συγκυριακές επιλογές.

Προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως δηλώνουμε από σήμερα ποιούς θα ψηφίσει στις εκλογές ο εκπρόσωπος μας κ. Σωτήρης Μάρκου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, τόσο για τη θέση του Προέδρου, όσο και για τις θέσεις των τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων.

Για τη θέση του Προέδρου θα ψηφίσουμε τον κ. Ευάγγελο Γραμμένο, διότι μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι αυτός ο οποίος έχει σχέση με το ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια και συγχρόνως εμφανίζει μια συνέπεια στις απόψεις του, εν αντιθέσει με τον πρώην Yπουργό κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Καλαντζή, ο οποίος σε όλη του τη ζωή έχει ασχοληθεί με την πολιτική και ουδεμία σχέση είχε και έχει με το ποδόσφαιρο.


Για τις θέσεις των τακτικών συμβούλων η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ψηφίσει τους:

1. κ. Κωνσταντίνο Βράκα, Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, στενό συνεργάτη του κ. Κούγια στις διοικήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο κ. Κούγιας είχε την ιδιοκτησία της ομάδας.
2. κ. Παναγιώτη Δημητρίου, Πρόεδρο ΕΠΣ Αθηνών, με τον οποίο ο κ. Κούγιας διατηρεί στενή φιλία για περισσότερα από 30 χρόνια.
3. κ. Στυλιανό Μπρατσόλη, πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιώς, λόγω του ήθους του, τόσο ως παλαιού διαιτητού, όσο και ως ποδοσφαιρικού παράγοντα.

Για τις θέσεις των αναπληρωματικών συμβούλων η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ψηφίσει λόγω δεοντολογίας και μόνον τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top