Στους ανίσχυρους της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος, που έχει προγραμματιστεί για την 11 Αυγούστου 2017, θα βρίσκεται η ΑΕΛ με βάση την προκήρυξη που δημοσιοποιήθηκε από την ΕΠΟ.
Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων παραμένει ίδιο με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής στη διοργάνωση είναι η 7η Αυγούστου, ενώ το παράβολο για τις ομάδες της Β’ Εθνικής είναι 3.000 ευρώ, ενώ για τις ομάδες της Super League είναι 5.000 ευρώ.
Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης θα λάβουν μέρος μόνο όσες ομάδες της Football League το επιθυμούν ώστε να αναδειχθούν συνολικά 16.  Σε αυτές θα προστεθούν και οι 16 της Super League και στην κλήρωση θα οριστούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, σε καθέναν από τους οποίους δύο ομάδες θα είναι από την Α’ Εθνική και άλλες δύο από τη Β’ Εθνική.
Η ΑΕΛ θα κληρωθεί με κάποια από τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη οκτάδα του περσινού πρωταθλήματος, μία από Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ή Πανιώνιο ή Ξάνθη ή Πλατανιά ή Ατρόμητο, αλλά και με δυο ομάδες της Football League. Τέλος θα δώσει δύο ματς εκτός έδρας και ένα εντός, στις τρεις αγωνιστικές των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Γκρουπ "ισχυρών"
Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ
Πανιώνιος
Ξάνθη
Πλατανιάς
Ατρόμητος

Γκρουπ "ανίσχυρων"
ΠΑΣ Γιάννινα
Κέρκυρα
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΛ
Λεβαδειακός
Απόλλων Σμύρνης
Λαμία

Ομάδες Football League
Αιγινιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άρης, Αχαρναϊκός, Βέροια, Εργοτέλης, Ηρακλής, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Τρίκαλα και η 17η ομάδα θα είναι είτε η Καλλιθέα είτε τα Χανιά
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top