Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Πάβολ Φάρκας, ήταν μέλος της ομάδας της Ξάνθης την σεζόν 2015-2016. Έτσι με αφορμή το φιλικό, αν και οι δυο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες και στο περσινό πρωτάθλημα, ο Σλοβάκος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παλιούς του συμπαίκτες μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.
Η Ξάνθη έπαιξε ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου (05/08) στο ΞΑΝΘΗ FC Arena, και στα πλαίσια αυτού του φιλικού ο πρώην παίκτης της Θρακιώτικης ομάδας Πάβολ Φάρκας ήρθε και πάλι αντιμέτωπος, έστω και φιλικά, με την παλιά του ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες τους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του φιλικού και για περίπου μισή ώρα ο Φάρκας φόρεσε και το περιβραχιώνιο του αρχηγού της ΑΕΛ.

Ο Φάρκας ήταν μέλος της Ξάνθης για μία σεζόν από τον Ιούλιου του 2015, έως τον ίδιο μήνα του 2016, αλλά δεν έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και συγκεκριμένα σε μόλις 8 ματς και έτσι αποχώρησε, για αν συνεχίσει στην ΑΕΛ. Την περασμένη σεζόν ήρθε και πάλι αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, μετά το πρωτάθλημα και στο χθεσινό φιλικό κι έτσι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και πάλι με παλιούς συμπαίκτες και φίλους που άφησε στην ομάδα παρά το σύντομο πέρασμα του.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση του φιλικού και την ισοπαλία της Ξάνθης με την ΑΕΛ, ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός σε «πηγαδάκι» μίλησε με τους Παναγιώτη Τριάδη, Κάσα Καμαρά και Παναγιώτη Σταθάκη, όπως φανερώνει και η φωτογραφία του ThrakiSportS.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top