Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017, 15η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά ταξίδεψε βόρεια στο μακρινό Exeter. Ήταν μια κρύα βραδιά με τη θερμοκρασία στους 9 βαθμούς, αλλά οι «βυσσινί» γνώριζαν ακριβώς ποιο ήταν το στοίχημα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας MMSL!
Η ΑΕΛ μπήκε στο παιχνίδι δυνατά και πίεσε την Exeter με συνεχείς επιθέσεις. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 4-4-2, αλλά δέκα λεπτά από την έναρξη μη μπορώντας ν' ανταπεξέλθουν στην επιθετικότητα των φιλοξενούμενων άλλαξαν το σύστημά τους σε 5-4-1, χωρίς αυτή η αλλαγή να τους βοηθήσει. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1.

Η χαμηλή θερμοκρασία επηρέασε δύο παίκτες της ΑΕΛ με τράβηγμα στον τετρακέφαλο αφού ο Τζέσε Ολιβέιρα εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο στο 34', ενώ ο Μιχαλόπουλος δεν κατάφερε να ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΛ έκανε τις ρυθμίσεις της και συνέχισε να επιτίθεται, χωρίς να μπορεί ν' αντιμετωπιστεί από την σντίπαλό της. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ επιβαβαίωσε ότι θα κέρδιζε το παιχνίδι και θα κατακτούσε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Και το κατάφερε! Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 0-4 και πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη περίοδο!

Για την ΑΕΛ σκόραραν: Κερ, Τζ. Χάβαρης, Κέιμπλεκ, Άντριου.
Ανέπαφη εστία για τον Δαβάκο.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω την Exeter για την αποψινή της προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για τη νίκη. Ακόμα περισσότερο, θέλω να ευχαριστήσω κάθε παίκτη που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ αυτή την περίοδο και συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος! Συγχαρητήρια κύριοι, εσείς το κερδίσατε! Εσείς το αξίζετε!! Έχετε ολοκληρώσει τον πρώτο μας στόχο της περιόδου. Έχουμε άλλους δύο στόχους να πετύχουμε. Το επερχόμενο παιχνίδι των ημιτελικών του κυπέλλου θα είναι δύσκολο. Ο κυπελλούχος MMSL θα βγει από αυτό το παιχνίδι. Απομένουν τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με St Thomas, PCL και Taxandria, θα μείνουμε συγκεντρωμένοι και πρέπει να τα κερδίσουμε και τα τρία. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του MMSL, και αυτό είναι η επιτυχία τριών συνεχόμενων αήττητων περιόδων. Αυτοί οι στόχοι ΠΡΕΠΕΙ να επιτευχθούν!
Εμπρός για τη νίκη!», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top