Ο σύλλογος βετεράνων της ΑΕΛ, με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, εύχεται στους ποδοσφαιριστές, στους διοικούντες, στους προπονητές υγεία, δύναμη και καλή τύχη στους νέους αγώνες της περιόδου 2017-18. Περιμένουμε από σας να δούμε θέαμα, αγωνιστικότητα, ήθος και σε συνδυασμό με την παρουσία μας και την συμπαράσταση μας που θα είναι αμέριστη, να ξαναδούμε την βασίλισσα του κάμπου να προσθέτει νέες σελίδες στην ένδοξη ιστορία της.
Ευχές επίσης στέλνουμε και στους φιλάθλους μας πρωτίστως για υγεία, σταθερότητα και ηρεμία στην καθημερινότητα τους και ευελπιστούμε οτι φέτος θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα, που δεν ειναι άλλο απο την παρουσία μας στο πλευρό της αγαπημένης μας ΑΕΛ, με θέρμη και μαζικότητα όπως παλιά.
Αυτή η ομάδα κατέκτησε τίτλους, πέρασε τα σύνορα, διαφήμισε την πόλη μας, δίδαξε ηθική, παρουσίασε ποδοσφαιρικό θέαμα και όλα αυτά μόνο με την βοήθεια των φιλάθλων της. Χαθήκαν ζωές, κλείσανε δρόμοι για την ανάδειξη των δίκαιων αγώνων της και όλα αυτά απο εναν εναν ξεχωριστά αλλά και όλων μαζί.
Η ΑΕΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...!!!!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top