Αντρέ Πάους και Στάικος Βεργέτης έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, δείτε τις πιθανές ενδεκάδες για την σημερινή αναμέτρηση (28/08, 21:30) της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
Πιθανή Ενδεκάδα ΑΕΛ
Κάτω από τα δοκάρια Μπόζοβιτς, δεξιά στην άμυνα ο Ναβάρο, με κεντρικούς αμυντικούς τους Γκόλια, Ζίζιτς, αριστερά στην άμυνα ο Γουάλας. Αμυντικά χαφ ο Φατιόν Άντονι με τον Αγκάνοβιτς, ενώ πιο μπροστά σε επιτελικό ρόλο ο Λεοζίνιο. Δεξιά στην επίθεση ο Ντέλετιτς, αριστερά ο Κρίζμαν και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναζλίδης.

Πιθανή Ενδεκάδα Αστέρα Τρίπολης
Κάτω από τα δοκάρια Αθανασιάδης, δεξιά στην άμυνα Ίγκορ, με κεντρικούς αμυντικούς τους Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, αριστερά στην άμυνα ο Γιαννούλης. Αμυντικό χαφ ο Ιγκλέσιας και λίγο μπροστά του ο Μουνάφο με το Μαδίντα, αριστερά ο Στανισάβλιεβιτς, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Μανιάς. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν ακόμα οι  Τσιλιανίδης, Ισνάλδο και Μάσα.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top