Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στους λόγους του επεισοδίου με τον ποδοσφαιριστή, Ματίας Ιγκλέσιας στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης. Χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Ελευθερία" ανέφερε:
«Ο τέταρτος διαιτητής ο κ. Μάνταλος υπέδειξε το πέναλτι και ελπίζω να υποδείξει ένα τέτοιο υπέρ μας σε άλλο αγώνα. Αλλά έχω παράπονα γιατί περίμενα να δει ότι ο Ιγκλέσιας έδειξε τρεις φορές τα γεννητικά του όργανα στον Λεοζίνιο και γι' αυτό υπήρξε ένταση, όταν του ζήτησα να μην είναι ερειστικός», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» για να προσθέσει στη συνέχεια για την ισοπαλία με τους Αρκάδες.
«Για μένα το μεγάλο νέο είναι η επιστροφή του κόσμου. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και στηρίζων τον Πάους με τον οποίο κάνουμε καλή δουλειά. Θα κάθομαι από εδώ και πέρα στον πάγκο της ομάδας, όπως ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου.Έχουμε ποιότητα και θα έχουμε βελτίωση στη βαθμολογία σε σχέση με πέρσι. Θυμάστε πόσο χάσαμε από τον Αστέρα (σ.σ. 1-4). Οι διορθωτικές μας κινήσεις απέδωσαν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top