Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά φιλοξενεί απόψε (20:30) στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου την ομάδα του Woodstock. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 2-8.
«Ο δεύτερος γύρος είναι πάντα διαφορετικός. Περιμένουμε να δούμε και ν' αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα, πολύ πιο ανταγωνιστική», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.
Η ΑΕΛ θ' αγωνιστεί χωρίς τους Βεργυρή (έχει έρθει στην Ελλάδα και θα βρίσκεται σήμερα στο AEL FC Arena), Ζιρτιλίδη, Τζ. Ολιβέιρα, Κερ, Μοχάμεντ και Ντάλεϊ , ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντ. Ολιβέιρα και Τζ. Χάβαρη.
Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι:
Τερματοφύλακας ο Δαβάκος.
Στην άμυνα Μιχαλόπουλος, Πατσέκο, Μούσα, Μάρλοου.
Στη μεσαία γραμμή Νας, Παρκ, Σιμόες, Κέιμπλεκ.
Στην επίθεση Άντριου, Νικολακάκος.

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι ο μέσος της ομάδας Πέντρο Σιμόες που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τους Γερμανούς με δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον μεθεπόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Lucan.

«Είναι εκπληκτικό το πώς η διοργανώτρια επέλεξε τον αγώνα με την Lucan που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα, παρά την βαθμολογική διαφορά που μας χωρίζει. Η διοργανώτρια δεν θα άφηνε τον Σιμόες να εκτίσει την ποινή του με μια πιο αδύναμη ομάδα όπως η αποψινή Woodstock. Τι αστείο! Δεν θα σταματήσουν με τίποτα μέχρι να δουν την ΑΕΛ να χάνει», δήλωσε πολύ θυμωμένος ο προπονητής της ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top