Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΛ 4-1.
Αναλυτικά ο Μπεσνίκ Χάσι
Ήταν ένα ματς που έκρυβε παγίδες, γιατί εκτός του ότι ήταν ανάμεσα στα δύο ματς με την Ριέκα, έγινε και χωρίς κόσμο. Κάνατε και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σας. Πέρα από το σκορ, τι άλλο θα κρατούσατε;
«Πράγματι σήμερα ήταν ένα δύσκολο ματς, ειδικά το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουμε χωρίς κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά και για αρκετούς παίκτες. Πολλοί από τους παίκτες δεν έχουν ξαναπαίξει και γνώριζαν από πριν ότι δεν θα είχαν κόσμο. Από πριν μίλησα μαζί τους και τους είπα ότι θα πρέπει να με δυσκολέψουν στις επόμενες φάσεις και αυτό έκαναν, όχι μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά και με τον τρόπο που έπαιξαν. Απέδειξαν ότι όλοι έχουν αξία και δικαιούνται χρόνο στα επόμενα ματς. Έχουμε πει ότι όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα και αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό».

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Ανσαριφάρντ, γιατί πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του και ακόμα ότι ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει άλλον έναν επιθετικό.
«Δεν ξέρω τι έχετε διαβάσει ή τι έχετε ακούσει, αλλά εγώ έχω να πω ότι όλοι οι παίκτες που είναι στην ομάδα, όλοι υπολογίζονται. Είμαι ανοικτός μαζί τους και τους έχω εξηγήσει τι περιμένω από αυτούς. Δεν έχω κρύψει την μεγάλη μου ικανοποίηση από τον Μπεν και ότι θα είναι ο πρώτος επιθετικός. Έχω μιλήσει και με τον Καρίμ, είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για να παίζει. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω για τον νέο επιθετικό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο σε μία ομάδα με 32 παίκτες. Ο Καρίμ μετά από καιρό μπαίνει στο ματς και σκοράρει και στη συνέχεια θα δούμε πώς θα παίξουμε ως ομάδα, γιατί έχουμε πολλές εναλλακτικές επιλογές».

Θα θέλαμε να κάνουμε την ίδια ερώτηση για τον Μαρτίνς, γιατί και για εκείνον έχουν ακουστεί πολλά.
«Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ξέρω τι γίνεται. Γνωρίζω μόνο τι λέω εγώ και τι συζητάω με τους παίκτες. Έχουμε μεγάλη ομάδα, για τη θέση του Μαρτίνς έχουμε 8 παίκτες και είναι δύσκολη η θέση μου γιατί δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω όλους. Αυτό συμβαίνει όταν μία ομάδα είναι μεγάλη, έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές και κάθε παίκτης για να διεκδικήσει τον χρόνο του πρέπει να δείχνει ότι αξίζει. Το ίδιο κάνει και ο Μαρτίνς και όλοι οι παίκτες θα είναι χρήσιμοι. Η ομάδα μας παρόλο που έκανε πολλές αλλαγές, κράτησε το επίπεδο ψηλά και την ποιότητα που έπρεπε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν τον προπονητή να δυσκολεύεται να αποφασίσει. Όταν βάζεις κάποιον, οι υπόλοιποι επτά μένουν έξω. Είναι δύσκολη απόφαση, δεν μπορείς να την πάρεις εύκολα. Όλοι θα πρέπει να δουλέψουν για να παίξουν».

Σήμερα αλλάξατε τα 8/11 της ενδεκάδας, όμως είδαμε ότι παίξατε ωραίο ποδόσφαιρο. Σας ικανοποιεί αυτό;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο της ομάδας μας, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε πολλά να βελτιώσουμε για να προχωρήσουμε. Σήμερα ήταν το 4ο επίσημο ματς και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Είμαι ικανοποιημένος με πολλά στοιχεία του παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα να βελτιώσουμε. Έχουμε την ποιότητα και χρειάζεται να έχουμε και τη συμπεριφορά, γιατί αν αυτό γίνει συνεχώς θα βελτιωνόμαστε».

Θα θέλαμε τη γνώμη σας για την ΑΕΛ
«Είναι μία μεγάλη ομάδα, μία πολύ καλή ομάδα, έχει δείξει ότι δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους της. Περνάει γρήγορα την μπάλα στον επιθετικό τους, αλλά η πίεση από πλευράς μας ήταν καλή. Έχει αρκετά ποιοτικούς παίκτες και ειδικά στο κέντρο δυο-τρεις που παίζουν πολύ σκληρά. Για αυτό όταν παίξουμε στην έδρα της θα δυσκολευτούμε αρκετά».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top