Kαταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία θα συζητηθεί στις 31 Αυγούστου υπέβαλαν τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής (Δόξα Δράμας, Χαλκίδα και Καραϊσκάκης) κατά των ΠΑΕ της Football League που δεν έχουν αδειοδοτηθεί και κυρίως κατά του Ηρακλή και της Βέροιας, για τους οποίους υποστηρίζουν ότι αφού δεν πήραν άδεια συμμετοχής στη Super League δεν μπορούν να αγωνιστούν σε κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus στην καταγγελία προς της ΕΕΑ αναφέρεται ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει αδειοδοτηθεί με την από 17 – 5 – 2017 απόφαση του ΠΟΑ /ΕΠΟ, η οποία ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, έχει παραιτηθεί από την έφεση ενώπιον της ΕΕΑ /ΕΠΟ, έχει υποβιβασθεί από την SUPER LEAGUE μετά από απόφαση του δικαστηρίου Σας ακριβώς λόγω μη αδειοδότησης.

Για την ΠΑΕ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ η καταγγελία αναφέρει με την από 17 – 5-2017 απόφαση του ΠΟΑ /ΕΠΟ μετά τον υποβιβασμό της ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, χωρις να ασκήσει έφεση ή να υποβάλλει φάκελο.

Η καταγγελία στρέφεται και κατά των ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ η οποία με απόφαση του ΠΟΑ/ΕΠΟ ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE.

Βέβαια οι ΠΑΕ που αγωνίζονταν στη Football League και δεν πήραν άδεια αντιμετωπίζουν, με βάση την απόφαση της ΕΠΟ, ως ποινή όχι τον υποβιβασμό αλλά τον περιορισμό στις μεταγραφές.

Οι καταγγέλλοντες υποστηρίζουν ότι μα βάσει των ΚΑΠ ισχύει η ποινή του υποβιβασμού.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top