Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, 13η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL και η ΑΕΛ Καναδά ταξίδεψε για πρώτη φορά από την ίδρυσή της στο Lucan ν' αντιμετωπίσει την τοπική Ιρλανδική ομάδα.
Η υποδειγματική αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους, ανεξάρτητα από τον τρόπο επίθεσης που δοκίμασαν. Οι παίκτες της ΑΕΛ αντιδρούσαν άμεσα και ταχύτατα πηγαίνοντας πρώτοι στη μπάλα. Η μεσαία γραμμή των «βυσσινί» ήταν δυνατή και οι ταχύτητα των παικτών της δεν μπορούσε να διαχειριστεί από τη Lucan.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με βολίδα του Παρκ στην επάνω δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα ανέλαβε δράση ο Άντριου που με κοντινό συρτό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» επικράτησαν πλήρως. Στο 80' ο Νικολακάκος μαρκαρίστηκε δυνατά εντός περιοχής, τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Άντριου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ έκανε τα παρακάτω σχόλια:
«Ανησυχώ για τον τραυματισμό του Νικολακάκου, ο οποίος θα αξιολογηθεί αύριο το πρωί. Είμαι πολύ χαρούμενος με την αποψινή εμφάνιση. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν απαίσια και η σκληρότητα δεν επέτρεπε τον έλεγχο της μπάλας.
Έχουμε δΰσκολο δρόμο μπροστά μας. Θα δώσουμε τρεις αγώνες σε δέκα ημέρες. Τετάρτη 16 Αυγούστου, εντός, με τη NorWest, Τρίτη 22 Αυγούστου προημιτελικός αγώνας κυπέλου, εντός, με την Exeter και Παρασκευή 25 Αυγούστου θα ταξιδέψουμε στο Exeter για το πρωτάθλημα που απέχει μιάμιση ώρα από το γήπεδό μας. Θα είναι μια εξαντλητική εβδομάδα, αλλά οι παίκτες μας είναι πολύ ενθουσιασμένοι να γράψουν ιστορία και να ανήκουν στην ομάδα που πλησιάζει στην ολοκλήρωση τριών συνεχόμενων ετών χωρίς να ηττηθεί. Τονίζω ότι θα πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι χωριστά και να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Έχουμε πολύ ποδόσφαιρο και δουλειά μπροστά μας».

Απομένουν πέντε αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένος για τις 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της εορτής της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού. Απομένουν άλλοι δύο αγώνες για να φτάσει η ΑΕΛ στον τελικό του κυπέλου που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.
Μέχρι τώρα οι παίκτες του Μίλτον Γουγουλιά άντεξαν σε όλες τις δοκιμασίες και τα έχουν καταφέρει περίφημα. Ο τελικός απολογισμός θα γίνει σε σαράντα περίπου ημέρες. Όλοι ελπίζουν και προσδοκούν η ΑΕΛ να καταφέρει να σηκώσει δύο τρόπαια. Όλοι, είτε στον Καναδά ή στην Ελλάδα, θέλουν να χαρούν και να πανηγυρίσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, την κατάκτηση τροπαίων και την δημιουργία μοναδικών ομαδικών και ατομικών ρεκόρ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΛ την Τετάρτη, 16 Αυγούστου, 20:30, στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου, με αντίπαλο τη NorWest Rangers.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top