Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017, προημιτελικός αγώνας κυπέλλου MMSL με τη συμμετοχή των ομάδων της 3ης, 4ης και πέμπτης κατηγορίας, γήπεδο Ελληνικού κέντρου, 20:30. Τα σύννεφα ήταν σκοτεινά, ο άνεμος δυνατός, η θερμοκρασία στους 12 βαθμούς, αλλά η ΑΕΛ Καναδά πύρινη!!!
Έχοντας πλήρη κυριαρχία επί της Exeter με το απίστευτο ποσοστό του 97% γιατί το τελικό σκορ ήταν μόνο 4-1; Η ΑΕΛ για άλλη μια φορά δεν μπορούσε να τελειώσει τις ευκαιρίες της, είχε δύο κάθετα και δύο οριζόντια δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και πολλά σουτ εκτός εστίας.
«Δεν ανησυχώ, αντίθετα είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και συνέχισαν να προσπαθούν. Γνωρίζουν ότι είναι οι υπερασπιστές του κυπέλλου. Θα παλέψουν με νύχια και με δόντια μέχρι τέλους για να υπερασπιστούν την κατοχή του κυπέλλου», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Απουσίαζαν οι Μούσα, Μάρλοου, Άντριου, Βεργυρής.

Σκόρερ της ΑΕΛ οι Νικολακάκος (3), Νας
«Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Έχουμε αγώνα πρωταθλήματος την Παρασκευή. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας για τα ημιτελικά και αυτό δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι συνεχίζοντας την θεραπεία των τραυματιών μας και θα παλέψουμε με την βυσσινί περηφάνια για την ολοκλήρωση των στόχων μας», δήλωσε ομπροπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Για τα ημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα στις English FC (4η κατηγορία πρώτη και αήττητη) και Woodstock (3η κατηγορία, προτελευταία).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top