Στην σέντρα κανονικά το πρωτάθλημα της Superleague το Σαββατοκύριακο, με την λίγκα ν' ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την NOVA για τα τηλεοπτικά και την κατάργηση των πλέι οφ. Συμφωνία επήλθε ανάμεσα στην NOVA και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με αμοιβαίες υποχωρήσεις κι έτσι θα ξεκινήσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα. Η συμφωνία όπως αναφέρει το sdna έχει ως εξής: περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η NOVA στην Superleague, κατόπιν της μείωσης ύψους 18%, η οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά.
Παράλληλα, όμως, συμφωνήθηκε να δοθεί αποκλειστικά στους 12 «μικρούς»- επίσης από την NOVA- μια χορηγία ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι 12 ομάδες θα «καρπωθούν» επιπρόσθετα ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ από την χορηγία Σαββίδη (Σουρωτή/ Μακεδονία Παλάς) για το νέο πρωτάθλημα. Θα μοιραστούν αθροιστικά, δηλαδή, 2 εκατομμύρια προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μείωσης του 18% από την NOVA. Τέλος, ο συνεταιρισμός ζήτησε από το συνδρομητικό κανάλι να ισχύσουν τα ίδια χρήματα (τα 30 εκατομμύρια, δηλαδή) και για την επόμενη σεζόν χωρίς να υπάρξει περαιτέρω μείωση.

Συμφωνία για την κατάργηση των πλέι οφ!
Την ίδια στιγμή υπήρξε συμφωνία μεταξύ Λίγκας και NOVA- με υποχώρηση της δεύτερης- ώστε φέτος να μην διεξαχθούν καθόλου πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Superleague στο φετινό πρωτάθλημα. 
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top