Χωρίς νικητή με σκορ 1-1, ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην Ξάνθη στο AEL FC ARENA. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με εξαίρεση το γκολ της Ξάνθης. Μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη ο Λεοζίνιο άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ με προβολή στο 11 λεπτό για να ισοφαρίσει η Ξάνθη στο 40 λεπτό με κεφαλιά του Λισγάρα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη είχε την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια κλασική ευκαιρία.
ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας,  Γουάλας (79′ Κοντόρ), Φάρκας, Ζίζιτς, Ανδρεόπουλος (79′ Αναστασόπουλος), Λαμπρόπουλος (80′ Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς (79′ Ντοντό), Κουτσιανικούλης (76′ Κρίζμαν), Λεοζίνιο (60′ Φατιόν), Περόνε (60′ Ναζλίδης).

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Καμαρά (60′ Μεχία), Μπρίτο (90′ Μελιόπουλος), Ρότσε (73′ Φασίδης), Φλίσκας (54′ Ορφανίδης), Λουσέρο (76′ Κώστας), Ντε Λούκας, Γιέντρισεκ.

Οι φάσεις του αγώνα
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με το Λεοζίνιο στο 11 λεπτό. Σέντρα από τα αριστερά ο Κουτσιανικούλης προβολή του Λεοζίνιο και η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ.
Φάουλ για την Ξάνθη εκτός περιοχής έφυγε ψηλά άουτ από τον Κασάδο στο 16 λεπτό
Κόρνερ για την Ξάνθη ο Κασάδο σουτ του Καμαρά μόλις άουτ στο 19 λεπτό
Σουτ του Περόνε για την ΑΕΛ από πλάγια δεξιά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια στο 21 λεπτό
Ακυρώθηκε γκολ για την ΑΕΛ στο 22 λεπτό. Ο Ντέλετιτς έκανε την σέντρα και ο Κουτσιανικούλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι, αλλά υποδείχθηκε οφσαιντ.
Προβολή του Γένρικσεν για την Ξάνθη η μπάλα έφυγε άουτ στο 23 λεπτό
Σουτ του Λεοζίνιο για την ΑΕΛ άστοχα άουτ στο 30 λεπτό
Σουτ του Ρέντζα για την ΑΕΛ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια στο 32 λεπτό
Κίτρινη κάρτα ο Φάρκας της ΑΕΛ και ο Καμαρά της Ξάνθης στο 37 λεπτό
Γκολ για την Ξάνθη με κεφαλιά του Λισγάρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καμαρά στο 40 λεπτό
Δοκάρι για την ΑΕΛ με το Λαμπρόπουλο, μετά από σουτ από πλάγια δεξιά στο 43 λεπτό
Σουτ Περόνε για την ΑΕΛ μπλοκάρει εύκολα ο Ζίβκοβιτς στο 48 λεπτό
Οριζόντιο δοκάρι για την ΑΕΛ με το Ντέλετιτς στο 50 λεπτό
Κίτρινη κάρτα ο Λισγάρας της Ξάνθης για μαρκάρισμα στο Ναζλίδη στο 77 λεπτό
Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με το Ντέλετιτς από τα αριστερά δεν μπόρεσαν από κοντά Ζίζιτς και Φατιόν να κάνουν το σουτ, η μπάλα έφθασε στο Λαμπρόπουλο που έκανε το σουτ ψηλά άουτ στο 78 λεπτό.
Εκτέλεση κόρνερ για την Ξάνθη στο 85 λεπτό με το Μπρίτο ο Κασάδο έκανε το σουτ για την Ξάνθη η μπάλα κόντραρε μετά την προβολή του Φάρκας πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης έκανε τη κεφαλιά πάσα ο Φασίδης στον Έρικ Γέντρισεκ που υποδείχθηκε οφσάιντ αν και ο Μπόζοβιτς κατάφερε και μπλόκαρε τη μπάλα. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top