Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017, 16η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL και η ήδη πρωταθλήτρια ΑΕΛ Καναδά συνέχισε τις νίκες με τελευταίο θύμα την St Thomas την οποία υπέταξε με το αγαπημένο της σκορ, το 4-0.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και την ΑΕΛ να πλησιάζει στην επίτευξη της τρίτης συνεχόμενης αήττητης περιόδου.
«Δεν το σκεφτόμαστε  αυτό πραγματικά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα με την PCL. Έχουμε ένα σκορ να τακτοποιήσουμε μαζί τους. Προσωπικά, με απασχολεί η επιστροφή των τραυματιών παικτών ώστε να είναι υγιείς και δυνατοί», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως της αντιπάλου της, η οποία είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά ο Δαβάκος απέκρουσε σωτήρια στη μια από αυτές.
Για την δύο τέρματα σημείωσε ο Άντριου, ο οποίος ηγείται των σκόρερ της κατηγορίας με είκοσι έξι (26) τέρματα και αναμένεται να κατακτήσει το πέμπτο του συνεχόμενο χρυσό παπούτσι. Σκόραραν επίσης οι Νικολακάκος και Παρκ.
Η ΑΕΛ αγωνίστηκε χωρίς τους Σιμόες, Μάρλοου, Τζ. Ολιβέιρα, Ντ. Ολιβέιρα, Μούσα, και Μιχαλόπουλο.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε:
«Πριν αναφερθώ στον αποψινό αγώνα, θα ήθελα να κάνω μια ειδική ανακοίνωση για την κόρη του Τζον Μιχαλόπουλου, την Αντζέλικα Μιχαλοπούλου. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Αντζέλικα βρίσκεται στη Λάρισα και δοκιμάζεται στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Εκ μέρους της ΑΕΛ Καναδά ευχόμαστε στην Αντζέλικα Μιχαλοπούλου επιτυχία και κατάληψη μιας θέσης στο δυναμολόγιο της ομάδας. Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα προσθέσει ταλέντο υψηλού διαμετρήματος και δεξιότητες στην ομάδα για την επιτυχία των στόχων της.
Είμαι πολύ χαρούμενος με την αποψινή εμφάνιση των παικτών μας. Νομίζω ότι το αποψινό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε εδώ και καιρό. Η συνεχής πίεση και η ταχύτητα μπέρδεψαν την St Thomas που υπέπεσε σε πολλά λάθη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου απόψε.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Για την 17η αγωνιστική η ΑΕΛ θα αγωνιστεί την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 18:30,  στο Portuguese Club of London με την PCL.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top