«Αισθάνομαι τυχερός που έρχομαι στην οικογένεια της ΑΕΛ». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναγιώτη Μπάλλα, στην εφημερίδα «Ελευθερία» από την Καρδίτσα που βρίσκεται ακολουθώντας πρόγραμμα προπονήσεων με προσωπικό γυμναστή.
Και συνέχισε: «Ως Θεσσαλός γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΛ και πόσο σημαντική ομάδα είναι και θέλω να δικαιώσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας, αλλά και να βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους της. Αυτό θα γίνει με δουλειά από την πρώτη μέρα ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας, που είναι από τους πιο δυναμικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Γνωρίζει κάποιους παίκτες;
«Ναι, αγωνιστικά γνωρίζομαι με το Νίκο Γκόλια που είναι συμπατριώτης και και φίλος μου, ενώ παίζαμε μαζί, στις μικτές της Καρδίτσας και τον Τάσο Λαγό που αγωνιζόμασταν στις Εθνικές ομάδες».

Θα έχετε ανταγωνισμό;
«Ο ανταγωνισμός σε βελτιώνει...»

Το πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές πώς το κρίνεις;
«Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότερες ομάδες είναι ποιοτικές και η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της, γιατί αποτελεί και αυτή μια ομάδα με ποιότητα ποδοσφαιριστών».

Εσύ πότε θα είναι αγωνιστικά έτοιμος;
«Δεν μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα έτοιμος, γιατί άλλο να δουλεύεις ατομικά και άλλο μέσα από την ομάδα. Θα δουλέψω για να είμαι το συντομότερο δυνατόν έτοιμος, ώστε να βοηθήσω την ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top