ΑΕΛ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με την ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και την ομάδα της ΑΕΛ στο δεύτερο. Μακρινή μπαλιά του Βιεϊρίνια από τα δεξιά για τον Μάτος, εκείνος έκανε το σουτ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 44 λεπτό. Στο 87' είχαμε την αποβολή του Κουλούρη του ΠΑΟΚ για αγκωνιά στον Ζίζιτς. Ο Κρίζμαν πήρε από τον Φάρκας την κάθετη πάσα και πλάσαρε εύστοχα για να ισοφαρίσει για την ΑΕΛ στο 89 λεπτό.
Οι φάσεις του αγώνα
Σουτ του Φατιόν για την ΑΕΛ άστοχο άουτ στο 5 λεπτό
Σουτ από τον Ελ Καντουρί για τον ΠΑΟΚ απέκρουσε ο Μπόζοβιτς στο 7 λεπτό
Εκτελεί απευθείας το φαουλ ο Αγκάνοβιτς μπλοκάρει εύκολα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στο 16 λεπτό
Κεφαλιά από Βιεϊρίνια, άουτ η μπάλα, μετά από σέντρα του Λέοβατς στο 39 λεπτό.
Γυριστό του Βιερίνια για τον ΠΑΟΚ άουτ στο 39 λεπτό
Σουτ του Πέλκα για τον ΠΑΟΚ μπλοκάρει ο Μπόζοβιτς στο 41 λεπτό
ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με το  Λέο Μάτος στο 44 λεπτό. Μακρινή μπαλιά του Βιεϊρίνια από τα δεξιά για τον Μάτος, εκείνος έκανε το σουτ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ.
Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ από πλάγια αριστέρα με τον Αγκάνοβιτς έκανε την προβολή ο Λεοζίνιο η μπάλα έφυγε άουτ στο 56 λεπτό
Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλό σημείο. Μπλοκάρει ο Μπόζοβιτς στο 62 λεπτό
Εκτέλεση κόρνερ για ΠΑΟΚ η μπάλα πέρασε επικίνδυνα από όλους και έφυγε άουτ στο 67 λεπτό
Εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΛ από Αγκάνοβιτς κεφαλιά Περόνε άουτ στο 77 λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Κρίζμαν στο 89 λεπτό. Ο Κρίζμαν πήρε από τον Φάρκας την κάθετη πάσα και πλάσαρε εύστοχα για να ισοφαρίσει για την ΑΕΛ.
Εκτελεί ο Αγκάνοβιτς προβολή ο Μασούρας άουτ στο 94 λεπτό

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (Φάρκας 24’ ), Ζίζιτς, Ρέντζας (Μασούρας 84’), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο (Περόνε 76’), Κριζμάν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (Σάκχοφ 62’ ), Βιεϊρίνια (Μακ 85’΄), Πρίγιοβιτς (Κουλούρης 71’).

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top